آرمان مانگ از بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان آسانسور در ایران

بیمه اسانسور چیست

بیمه آسانسور چیست
بیمه آسانسور چیست

در این مقاله میخوانید

اشتراک‌گذاری مقاله:

 

بیمه آسانسور نوعی بیمه خسارت است که خسارت مالی و دیگر خسارت‌های ناشی از حوادث آسانسور را پوشش می‌دهد. خطر در زمان حرکت آسانسور برای افرادی که در آسانسور هستند با احتمال کم اما همیشه وجود دارد. در صورت وقوع هر گونه حادثه‌ای برای افراد داخل آن؛ امکان شکایت از جانب آن‌ها وجود دارد. بیمه کردن آسانسور علاوه بر وقوع حوادث احتمالی، مالکان را در برابر کلیه اتفاقات طبیعی نیز پوشش می‌دهد. به عنوان مثال، اگر آسانسور در حالی که کالای گرانی در آن وجود دارد، خراب شود، بیمه پوشش دهنده آسانسور به دارنده بیمه‌نامه اجازه می‌دهد تا برای کالاهای آسیب دیده شکایت کند.

اگر صاحب یک ساختمان آسانسوردار هستید، از یک نماینده بیمه، در مورد انواع بیمه پوشش آسانسور یا نحوه اضافه کردن این پوشش به بیمه نامه فعلی خود مشاوره بگیرید. بیمه آسانسور فعلی شما ممکن است از شما در برابر دعاوی حقوقی ناشی از عیوب در آسانسور محافظت نکند. اگر در حین کار در آسانسور حادثه‌ای برای هر یک از افراد رخ دهد، طبق قانون؛ برای حل و فصل هرگونه ادعای مبنی بر پرداخت دیه، باید از وزارت کار درخواست غرامت کرد. در این حالت اگر آسانسور بیمه باشد، کلیه موارد احتمالی را پوشش خواهد داد.

گاهی اوقات مشخص نیست که آیا مالک ساختمان یا شرکتی که تحت قرارداد؛ سرویس و نگهداری آسانسور را انجام می‌دهد در قبال صدمات کارگر مسئول است یا خیر. این جزئیات به احتمال زیاد در قرارداد تعمیر و نگهداری ذکر شده است.

نکته اصلی این است که مالک ساختمان همیشه مسئول صدمات وارده به اعضای خدمه تعمیر و نگهداری که تحت قرارداد کار می‌کنند نیست، اما برای اطمینان کامل، ایده خوبی است که قرارداد را به کارمند شرکت بیمه نشان دهید تا پوشش کافی تمام جزییات بیمه را بررسی کند و در صورت نیاز، موارد دیگر را نیز اضافه کند. به غیر از مالک ساختمان، پیمانکاران تعمیر و نگهداری تنها افرادی هستند که ممکن است مسئول ایمنی آسانسور باشند. وقتی صحبت از کارمندان، ساکنان و بازدیدکنندگان ساختمان می‌شود، مالک تنها مسئول پرداخت خسارت‌های ناشی از وقوع حوادث است.

بیمه تلفات یکی از بزرگ‌ترین انواع بیمه در انواع آسانسور است و بیمه‌گذاران را در برابر بیشتر انواع خسارت‌های مالی ناشی از آسیب، سرقت یا خرابکاری محافظت می‌کند. با این حال، اکثر بیمه‌ها، انواع خاصی از خسارات را نیز پوشش می‌دهند؛ مانند خسارات ناشی از طوفان، صاعقه یا آتش‌سوزی. اگر در اثر یک رویداد فاجعه‌بار که تحت پوشش بیمه‌نامه شما نیست، دارایی‌تان را از دست بدهید، همان ضرری را متحمل خواهید شد که انگار بیمه نیستسد و باید پرداخت کنید. افراد باید ساختمان مسکونی یا اداری خود را مانند یک دارایی ارزشمند ببینند و برای جلوگیری از وقوع حوادث طبیعی و یا هر حادثه‌ی دیگر آماده باشد و ساحتمان را در تمام ابعاد بیمه کند.

چرا باید آسانسور را بیمه کرد؟

آسانسور شیشه ای در شرکت

 

امروز اکثر خانه‌های جدید مسکونی و آسانسورهای مسافربری و کلیه تجهیزات بالابری که در آن‌ها قرار دارد مانند پله برقی، به احتمال زیاد توسط مالکان بیمه خواهند شد. اگر در یک خانه آسانسور نصب می‌کنید، باید بررسی کنید که آیا بیمه صاحب خانه شما آسانسور را پوشش می‌دهد یا خیر. در غیر این صورت، به بیمه مسئولیتی نیاز خواهید داشت که صدماتی را که ممکن است برای هر کسی که از آن استفاده می‌کند رخ دهد، پوشش دهد. این مشابه بیمه مسئولیت برای سایر وسایل نقلیه، از جمله اتومبیل شما است. احتمال وقوع حادثه در آسانسور بسیار کم است، اما احتمال وقوع همیشه وجود دارد، بنابراین بیمه کردن آن مهم است.

متداول‌ترین حادثه‌ای که در آن جراحت می‌تواند رخ دهد، گیرکردن آسانسور و مجروح شدن افراد در تلاش برای خارج شدن است. شما مسئول این آسیب‌ها نیز خواهید بود. بنابراین در صورت بروز چنین شرایطی به بیمه نیاز خواهید داشت. همچنین ممکن است برای جلوگیری از آسیب دیدن ساختمان به بیمه آسانسور نیز نیاز داشته باشید. اگر آسانسور شما یکبار سابقه گیر کردن در طبقات را داشته، این احتمال وجود دارد که این اتفاق دوباره تکرار شود. وقتی آسانسور در بین طبقات گیر می‌کند، افرادی که در آن قرار دارند سعی می‌کنند از آن خارج شوند و اقداماتی را انجام می‌دهند که می توانند به ساختمان آسیب وارد کنند. حتی این احتمال وجود دارد که آتش‌نشانی مجبور شود دیوارها را بکند تا مردم از آسانسور خارج شوند و بعد از آن هزینه تعمیرات قابل توجه خواهد بود، بنابراین برای پوشش آن به بیمه نیاز دارید.

مورد مهم دیگر برای بیمه آسانسور این است که باید  سیل را نیز شامل شود. یعنی آسانسورها و تجهیزات مرتبط با آن در برابر آسیب سیل محافظت شوند.

نتیجه گیری

می‌توانید با رعایت برنامه تعمیر و نگهداری منظم، از تجهیزات بالابر و آسانسور ساختمان خود مراقبت کنید. به دلیل فناوری موجود در آسانسورهای امروزی، تعمیر آن‌ها می‌تواند بسیار پرهزینه باشد، بنابراین باید همیشه مراقب مشکلات احتمالی باشید و قبل از ایجاد حوادثی که می‌توانید مسئول آن باشید، از وقوع آن‌ها جلوگیری کنید.

شرکت آسانسور آرمان مانگ

آسانسور و پله برقی در سحتمان

 

شرکت آسانسور آرمان مانگ درسال ۱۳۷۶ ازدرون مجموعه ای ازشرکتهای فعال درصنعت آسانسور و پله برقی کشورمتولد شده است. بنیانگذاران شرکت جمعی از کارشناسان، مهندسان و اساتید دانشگاه در رشته‌های مکانیک، برق و الکترونیک با بیش از دو دهه سابقه فعالیتهای علمی و اجرایی می باشند که ایجاد تحولی بنیادی درصنعت آسانسور و پله‌برقی ایران همگام با دانش وفنـاوری روز دنیا هدف مشترک آنها است.

این شرکت دارای گواهی فعالیت صنعتی به شماره ۳۸۷۶۲/۱ مورخ ۱۳۷۶/۰۹/۲۴ و پروانه واحد طراحی و مونتاژ آسانسور به شماره ۴۰۴۹/۴۳ مورخ ۱۳۸۱/۰۳/۲۴ از وزارت صنایع می باشد.

این شرکت با داشتن تجارب طولانی در نصب آسانسورهای خاص و ضدانفجار در مجموعه‌های پتروشیمی و یا در مجتمع‌های مسکونی بزرگ با تعداد بیش از ۵۰۰۰ واحد مسکونی در مدت زمانی کوتاه، تحت نظـارت مدیریتی کارآمد، همواره کارهـای قابل قبول و تحـسین برانگیزی ارائه نموده است.

تخصص طراحان ما ایجاد فضایی زیبا و دلنشین در آسانسورهایی با تزئینات استیل و ام دی اف، و علاوه بر آن فضا سازی و طراحی بیرونی منحصر به فرد در آسانسورهای نما شیشه‌ای (پانورامیک) می باشد، چنانکه فضای بیرونی آسانسور را به نمایی خیره کننده تبدیل می نماید.

طراحی و تهیه نقشه های اجرایی انواع آسانسورهای کششی و هیدرولیک برای آپارتمان ها و برج های مسکونی، اداری، تجاری با کاربردهای مسافربر، ماشین بر استفاده از سیستم های محرک بدون گیربکس (Gearless) و اجرای آسانسورهای بدون موتورخانه (Machine Room less)  و طراحی انواع پله برقی برای مراکز تجاری، طراحی انواع آسانسورهای خاص با درجه حفاظتی بالا (IP54) و ضدانفجار (EX) برای کارخانجات سیمان، پالایشگاه ها و پتروشیمی‌ها،آسانسورهای شیب دار، آسانسور‌های کارگاهی (Rack & Pinion) ،استفاده از سایر تکنولوژی‌های  مدرن، در برنامه هر روزه بخش طراحی این شرکت قرار گرفته دارد.