چرا در آسانسور آینه نصب می‌کنند

نصب آینه در آسانسور
نصب آینه در آسانسور

در این مقاله میخوانید

اشتراک‌گذاری مقاله:

 

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که چرا داخل اکثر آسانسورها آینه نصب می‌شود؟ این یک سوال متداول است که بسیاری از افراد پاسخ آن را نمی‌دانند!
آینه‌های موجود در آسانسور علاوه بر اینکه به مردم اجازه می‌دهند تا خود را ببینند، باعث می‌شود افراد در طول حرکت آسانسور ، احساس راحتی بیشتری داشته باشند. در این مقاله از سایت شرکت آسانسور آرمان مانگ، عمیق‌تر به دلایل وجود آینه در آسانسور می‌پردازیم!

ایمنی در آسانسور

آینه‌هایی که در آسانسور وجود دارند؛ شما را در زمان بالا و پایین رفتن و رسیدن به طبقه مورد نظر، از همه چیز اطراف مطلع می‌کنند. در بیشتر موارد، با افراد غریبه سوار آسانسور می شوید. آینه‌ها دید واضحی از آنچه در اطراف شما می‌گذرد، فراهم می‌کنند، حتی زمانی‌که در مقابل دیگران می‌ایستید. اگر سارقانی در آسانسور باشند، آینه به سرعت شما را از آنچه در شرف وقوع است مطلع می‌کند. آینه‌های آسانسور، احتمال وقوع جرم به خصوص سرقت و حمله را کاهش می‌دهند! نصب آینه آسانسور طبق قانون در بسیاری از ایالت‌ها از جمله نیویورک و نیوجرسی الزامی است!
از طرفی با نصب آینه در آسانسور باعث می‌شوید امنیت در هنگام سوار شدن نیز بالاتر رود به این صورت که اگر درب آسانسور باز شود و زمانی که فرد قصد سوار شدن دارد و آینه‌ای مقابل خود نبیند، این امکان وجود دارد که درب باز شده ولی کابین آسانسور به طبقه مورد نظر نرسیده و همین امر باعث جلوگیری از سقوط فرد در چاهک آسانسور خواهد شد.

 

راحتی در آسانسور

آینه‌های موجود در آسانسور، به افراد مبتلا به اضطراب و کلاستروفوبیا کمک می‌کنند تا وقتی در آسانسور هستند آرام باشند! کلاستروفوبیا یا ترس از فضاهای بسته اغلب در آسانسورها ایجاد می‌شود، زیرا آسانسورها دارای فضاهای کوچکی هستند که تا زمانی که در باز نشود نمی‌توان از آنها خارج شد. آینه‌ها به افرادی که در آسانسور هستند، کمک می‌کنند تا کمتر احساس تنگی فضا کنند و می‌توانند به کاهش این اضطراب و کلاستروفوبیا برای افرادی که آن را تجربه می‌کنند، کمک کند!

 

حواس پرتی

مردی که در آینه آسانسور خود را نگاه می‌کند

 

آسانسورها مکان خسته کننده ای هستند زیرا هیچ کاری نمی توان در آن‌ها انجام داد جز اینکه تا رسیدن به مقصد در آنجا بایستید. به همین دلیل، از آینه‌ها برای ایجاد حواس پرتی و تسریع در گذر زمان استفاده می‌شود، به خصوص در ساختمان‌هایی با طبقات زیاد که افراد باید برای مدت طولانی‌تری در آسانسور باشند. بسیاری از مردم همچنین دوست دارند قبل از رفتن به محل کار، جلسه یا سایر مکان‌های عمومی از آینه‌های آسانسور برای مرتب کردن ظاهر خود استفاده کنند!

 

نتیجه گیری

بعد از طراحی و تولید آسانسورها، شرکت‌های آسانسور با مشکلی مواجه شدند. مردمی که از آسانسور استفاده می‌کردند، اغلب می‌گفتند؛ «آسانسورها خیلی کند حرکت می‌کنند». بنابراین، شرکت‌های آسانسور به سمت طراحی آسانسورهایی رفتند که سریعتر و ایمن‌تر باشند.
علاوه بر این، مهندسان مطرح کردند که مشکل این است که مردم فکر می‌کنند آسانسورها خیلی کند حرکت می‌کنند زیرا در داخل آسانسور، طراحی جذابی وجود ندارد. برای حل این مشکل، یکی از اقداماتی که صورت گرفت، استفاده از آینه در آسانسور بود.

شرکت آسانسور آرمان مانگ

تصویر یک آسانسور زیبا

 

شرکت آسانسور آرمان مانگ درسال ۱۳۷۶ ازدرون مجموعه ای ازشرکتهای فعال درصنعت آسانسور و پله برقی کشورمتولد شده است. بنیانگذاران شرکت جمعی از کارشناسان، مهندسان و اساتید دانشگاه در رشته‌های مکانیک، برق و الکترونیک با بیش از دو دهه سابقه فعالیتهای علمی و اجرایی می باشند که ایجاد تحولی بنیادی درصنعت آسانسور و پله‌برقی ایران همگام با دانش وفنـاوری روز دنیا هدف مشترک آنها است.
این شرکت دارای گواهی فعالیت صنعتی به شماره ۳۸۷۶۲/۱ مورخ ۱۳۷۶/۰۹/۲۴ و پروانه واحد طراحی و مونتاژ آسانسور به شماره ۴۰۴۹/۴۳ مورخ ۱۳۸۱/۰۳/۲۴ از وزارت صنایع می باشد.
این شرکت با داشتن تجارب طولانی در نصب آسانسورهای خاص و ضدانفجار در مجموعه‌های پتروشیمی و یا در مجتمع‌های مسکونی بزرگ با تعداد بیش از ۵۰۰۰ واحد مسکونی در مدت زمانی کوتاه، تحت نظـارت مدیریتی کارآمد، همواره کارهـای قابل قبول و تحـسین برانگیزی ارائه نموده است.
تخصص طراحان ما ایجاد فضایی زیبا و دلنشین در آسانسورهایی با تزئینات استیل و ام دی اف، و علاوه بر آن فضا سازی و طراحی بیرونی منحصر به فرد در آسانسورهای نما شیشه‌ای (پانورامیک) می باشد، چنانکه فضای بیرونی آسانسور را به نمایی خیره کننده تبدیل می نماید.

اهم فعالیت‌های شرکت‌ آرمان مانگ:

طراحی و تهیه نقشه های اجرایی انواع آسانسورهای کششی و هیدرولیک برای آپارتمان ها و برج های مسکونی، اداری، تجاری با کاربردهای مسافربر، ماشین بر استفاده از سیستم های محرک بدون گیربکس (Gearless) و اجرای آسانسورهای بدون موتورخانه (Machine Room less) و طراحی انواع پله برقی برای مراکز تجاری، طراحی انواع آسانسورهای خاص با درجه حفاظتی بالا (IP54) و ضدانفجار (EX) برای کارخانجات سیمان، پالایشگاه ها و پتروشیمی‌ها،آسانسورهای شیب دار، آسانسور‌های کارگاهی (Rack & Pinion) ،استفاده از سایر تکنولوژی‌های مدرن، در برنامه هر روزه بخش طراحی این شرکت قرار گرفته دارد.

نویسنده مقاله

تصویر پریسا پرویزی

پریسا پرویزی

پریسا پرویزی کارشناس فناوری اطلاعات، فعال در حوزه طراحی سایت و سئو و همچنین علاقمند به مباحث تکنولوژی و فناوری اطلاعات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *